Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009

Σολομός με μυρωδικά

Ωφέλιμο και αρωματικό...


Πλένουμε και στεγνώνουμε 4 φέτες σολομού. Τις τοποθετούμε σε καλά βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνουμε 4-5 κουταλιές βότκα και αλατοπίπερο και ελάχιστο λιωμένο βούτυρο. Σκεπάζουμε το ταψί και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς για 25'. Προς το τέλος πασπαλίζουμε με μπόλικο άνιθο και ψήνουμε άλλα 5 λεπτά.
Το σερβίρουμε με τη σάλτσα του και συνοδεύουμε με διάφορα λαχανικά βραστά ή σωτέ.
Ο άνιθος του πάει πολύ αλλά μπορείτε να τον αρωματίσετε και με ανάμικτα μυρωδικά της αρεσκείας σας φρέσκα ή από βαζάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...