Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Χοιρινά σουβλάκια

Σιγά το δύσκολο θα μου πείτε...καμμιά φορά όμως μια μικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά ακόμα και στο πιο εύκολο φαγητό...


Η συμβουλή μου λοιπόν εδώ είναι να μαρινάρετε τα σουβλάκια μέσα σε πυρέξ σε μπόλικη σάλτσα σόγιας - ξέρετε... σε μπουκαλάκι στο σούπερ μάρκετ, μαζί με 4-5 κουταλιές λάδι, αλατοπίπερο και μιά σκελίδα σκόρδο. Σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.

Με το ίδιο πυρέξ στο οποίο τα μαρινάρατε τα ψήνετε στο γκριλ χωρίς να τα βγάλετε από τη μαρινάδα.

Οσο περισσότερη ώρα τα αφήσετε στη μαρινάδα τόσο πιο τρυφερά και νόστιμα γίνονται...


Συνοδέψτε τα με όποια σαλάτα σας κάνει κέφι και απολαύστε τα !!!

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...