Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

Τηγανίτες μήλου

Σερβίρετε τις ζεστές και κλέψτε τις εντυπώσεις !!!

Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι:
90 γρ ζαχαρούχο γάλα
3 ασπράδια αυγών
60 γρ αλεύρι
4 μήλα καθαρισμένα
2 κουταλιές κονιάκ

Για να φτιάξουμε τη ζύμη ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα , το αλεύρι και τα ασπράδια μέχρι να χυλώσουν.
Κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες, τις ραντίζουμε με το κονιάκ, τις βουτάμε στη ζύμη και πρίν κάψει το λάδι τις τηγανίζουμε. Οταν πάρουν χρώμα, είναι έτοιμες.

Μπορούμε να τις γαρνίρουμε όπως μας αρέσει. Ενας τρόπος είναι με γλυκό κουταλιού βύσσινο ή κεράσι, με μέλι και κανέλλα, ή ακόμα και με λίγη ζάχαρη και κανέλλα...

1 σχόλιο:

  1. εφτιαξα τηγανιτες μηλου....ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ και ευχαριστω που υπαρχεις καλη μου φιλη.Το laptop εγινε μερος της κουζινας μου.Φιλια ΔΗΜΗΤΡΑ-ΡΟΖ ψΑΡΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...